• ro

Strada Stavropoleos 5, Centrul Vechi, Bucureşti

Program

  • Luni –  Duminică – 09:00 – 24:00

Rezervari: 0726 282 373

Botez

Când toate neamurile se adună la petrecere, ăl mai bun loc unde să-ți faci de cap e Caru' cu bere: nicăieri nu se chefuiește ca la noi, fie că-i nuntă, botez, tăiere de moț sau ziua lui finu' Mitică! Petrece pe ruptelea, iar șampania-i din partea casei!

Botezul este cu siguranță un eveniment de mare importanță atât pentru părinți, cât și pentru cel mic. Practic, este prima petrecere a copilului, iar acest lucru nu este puțin. Și tradiția crestină este una importantă, momentul botezului fiind acela în care cel mic îți primește numele în mod simbolic și este binecuvântat. De vreți să organizați un botez în restaurantul Caru’ cu bere, vă așteptăm cu bucate alese, licori cristaline, muzică și voie bună.

 

Restaurant botez București

Mai pricepuți ca noi la botezuri și cumetrii mai rar. Doar facem asta de vreo sutică de ani. Mâncare avem, băuturică, ce să mai vorbim, spațiu, cât să facă botezul 10 prichindei odată, de muzica nu ducem lipsa… Ce să mai, iubire să fie, că de rest ne ocupăm noi.

Dacă tot am zis de spațiu, un restaurant de botez care se respectă trebuie să le ofere oaspeților destul loc pentru șarbe, hore și alte dansuri mai moderne. Așadar, la Caru’ cu bere ai destul loc pentru toate neamurile și rubedeniile cu care să petreci până la cântatul cocoșului, dar și ceva vreme după aceea, în cele 2 spații de petrecere puse la dispoziție:

  • Restaurant: aproximativ 350 locuri
  • Crama restaurantului, Muzeul Berii: aproximativ 100 locuri.

 

Organizează un botez de neuitat în restaurantul Caru’ cu bere!

Pentru o petrecere cum se cuvine, aveți nevoie de un restaurant de botez care să vă dea totul de-a gata pentru ca dumneavoastră și invitații de la botez să puteți chefui fără nicio grijă. În restaurantul Caru’ cu bere veți găsi întotdeauna bucate din belșug, băutari alese și muzici care înfierbântă tălpile, dar și aranjamente și lumini care să transforme decorul în cel pe care l-ați visat pentru petrecerea noului membru al familiei. De veniți să petreceți botezul în restarantul nostru, puteți lăsa toate grijile la intrare. Pe toată durata evenimentului veți avea la dispoziție un event manager și un serviciu de hostessing, totul pentru a ne asigura că singura grijă din ziua specială va fi aceea de a vă simiți bine alături de cei dragi.

 

Meniu de botez

În Caru’ cu bere și muzica parcă se aude altfel, iar cei ce ne calcă pragul cu ocazia vreunei petreceri povestesc adeseori cum nu se pot abține de la joc chiar și după ore de dănțuit. Adevărul e că n-ar mai avea atâta energie dacă după un dans alert nu i-ar aștepta pe mese bucate din belșug și băuturi dintre cele mai alese.

Meniurile de botez de la Caru’ cu bere sunt făcute în așa fel încât niciun invitat să nu poată să vorbească despre petrecerea de botez fără să menționeze mâncărurile pe care le-a degustat și băuturile pe care le-a băut. Restaurantul Caru’ cu bere vă pune la dispoziție meniuri personalizate pentru botez dar și un bucătar chef dedicat evenimentului care să le prepare cum numai la Car se poate.

Descarcă oferta pentru servire individuală.

Descarcă oferta pentru bufet suedez.

 Descarcă oferta de băuturi

De cauți un local de botez, hai să vorbim

Dacă aveți nevoie de un resturant in Bucuresti în care să organizați un botez pe care să vi-l amintiți cu drag și peste mulți ani, vă așteptăm la Caru’ cu bere! 

Cere o oferta

Alte evenimente la Caru’ cu bere

Nunţi, botezuri, cumetrii, chefuri, însufleţite de muzici vechi sau noi, dănţuitori de pe la noi şi de peste mări şi ţări! Un loc mai vesel şi mai plin de viaţă nici că vei mai găsi! Tradiţia povesteşte că încă din vremurile în care vestitul Moş Ghiţă întâmpina el insuşi oaspeţii cu nelipsitu-i felinar, cei ce ne călcau pragul, mai că nu mai vroiau să plece.