• ro

Strada Stavropoleos 5, Centrul Vechi, Bucureşti

Program

  • Luni –  Duminică – 09:00 – 24:00

Rezervari: 0726 282 373

Nunți

Legenda spune că nunţile la restaurantul Caru’ cu bere ar ţine ca în poveşti, 3 zile şi trei nopţi! N-o fi chiar asa, însă negreşit veţi trăi o noapte pe care nu o s-o uitaţi toată viaţa! Aşadar, după cununie, purcedeţi spre Caru’ cu bere să petrecem împreună!

Când vine vorba de organizarea unei nunți, nimeni nu se joacă. Totul trebuie să fie perfect, de la aranjamentele din restaurant sau bucatele și licorile de pe mese până la muzica care îmbie la dans și voie bună. Pentru o nuntă ca-n povești e nevoie de o locație de poveste, și ce loc ar fi mai potrivit dacă nu restaurantul Caru’ cu bere, un loc de peste 130 de ani unde au stat la povești oameni de vază ai Bucureștiului ante-, inter- și post-belic!

Restaurant nunți București

De vrei să-ți pui pirostriile la Caru’ cu bere, trebuie să știi că nu-ți va lipsi nimic în noaptea cea mare. Fie că vrei să-ți delectezi invitații cu un vin ales sau să-ți îndulcești proaspeții socrii cu o fântână de ciocolată, restaurantul nostru are tot ce-ți poți dori. Și ce loc e mai frumos pentru un eveniment atât de special dacă nu un restaurant din centrul vechi al Bucureștiului cu o istorie de peste 130 de ani, la mesele căruia au stat oameni precum I.L. Caragiale, prințul moștenitor al Japoniei sau trupa Rolling Stones?

Și dacă te întrebi unde se țin felicitările, masa și dansul, avem nu unul, ci două locuri numai bune pentru astfel de treburi:

  • Restaurant: aproximativ 350 locuri
  • Crama restaurantului, Muzeul Berii: aproximativ 100 locuri.

Organizează o nuntă ca-n povești în restaurantul Caru’ cu bere!

N-o fi ținând nunta trei zile și trei nopți ca în basme, dar nici ei în povești n-aveau ce avem noi pentru tine. Bucate alese, băuturi care mai de care, muzică pentru toate gusturile, lumini sau aranjamente de tot soiul vor fi la dispoziția ta pentru ca în noaptea nunții, restaurantul să arate așa cum ai visat dintotdeauna. Dacă te gândești că vor fi multe lucruri de care va trebui să te ocupi, lasă grijile deoparte. Pe toată durata evenimentului îți vom pune la dispoziție un event manager și un serviciu de hostessing pentru ca tu să nu ai nicio grijă, afară de aceea de a te simți bine alături rubedenii și prieteni.

Meniu de nuntă

O nuntă fără un meniu sănătos care să le dea invitaților energie pentru hore, sârbe și alte dansuri nu se poate pomeni. În restaurantul nostru vei avea la nunta ta meniuri personalizate, în funcție de preferințele tale și ale invitaților și un bucătar șef dedicat evenimentului tău, care să prepare cele mai gustoase preparate, de orice fel ar fi ele. Cum nimic nu e mai bun pe lumea asta ca un pahar de vin lângă o friptură savuroasă, băuturile noastre pot potoli și cel mai însetat gâtlej.

Ofertă nuntă Caru cu bere

De cauți un local de nuntă, hai să vorbim

De acum, o să tot zici „Da”. Ba la biserică, ba la starea civilă. Păi atunci, zi-ne și nouă „Da” prin butonul de mai jos. Lasă-ne datele tale și hai să organizăm o nuntă ca-n povești în restaurantul Caru’ cu bere!

Contact

Alte evenimente la Caru’ cu bere

Nunţi, botezuri, cumetrii, chefuri, însufleţite de muzici vechi sau noi, dănţuitori de pe la noi şi de peste mări şi ţări! Un loc mai vesel şi mai plin de viaţă nici că vei mai găsi! Intr-un cuvânt, de fiecare dată când ai prilej de veselie şi petrecere nu zăbovi, pofteşte la Caru’ cu bere!