• ro

Strada Stavropoleos 5, Centrul Vechi, Bucureşti

Program

  • Luni –  Duminică – 09:00 – 24:00

Rezervari: 0726 282 373

Revelion

Vă invităm să ne fiți oaspeți de seamă în noaptea dintre ani, să petrecem cu muzici și bucate alese și să întâmpinăm cu bucurie Anul Nou!

Vă invităm să ne fiți oaspeți de seamă în noaptea dintre ani, să petrecem cu muzici și bucate alese și să întâmpinăm cu bucurie Anul Nou! Noaptea dintre ani este un eveniment important pentru tot omul, iar restaurantul, atmosfera și oamenii pe care îi ai alături pot face diferența între o petrecere oarecare și una de neuitat.

Oferta Revelion 2020

Restaurant revelion București

De vrei să rămâi în oraș pentru noaptea dintre ani și cauți un restaurant unde să-ti petreci revelionul, ce loc mai bun să alegi decât restaurantul simbol al Bucureștiului, locul în care George Coșbuc, I.L Caragiale sau Octavian Goga se întâlneau pentru a ciocni halbele și discuta vrute și nevrute. Mai trebuie să zicem că restaurantul din centrul vechi este primul loc în care vin să mănânce bucate tradiționale sau să guste din berea casei orice turist străin care ajunge prin părtile astea? Și când zicem turist strain, ne referim și la actori de Hollywood ca Demi Moore sau Kirk Douglas, muzicieni celebri precum trupa The Rolling Stones sau chiar figuri împărătești, precum Naruhito, prințul moștenitori al Japoniei, care ne-au călcat pragul restaurantului de-a lungul anilor și s-au înfruptat din mâncăruri tradiționale și berea casei.

Și dacă te întrebi unde se gustă tortul și se ciocnește șampania, avem nu unul, ci două locuri perfecte pentru noaptea dintre ani:

  • Restaurant: aproximativ 350 locuri
  • Crama restaurantului, Muzeul Berii: aproximativ 100 locuri.

Petrece un revelion de neuitat în restaurantul Caru’ cu bere…

… acolo unde s-au perindat multe neamuri de viță veche, ba chiar de os domnesc. Te așteptăm și pe domnia ta, în fiecare an, cu spectacole rafinate, muzici alese, vin spumant și merinde împărătești, după meșteșugul bucătarilor noștri: brânzeturi fine, tartine cu somon, muschiuleț de văcuță și altele pe seama acestora.

Oaspeții vor fi întâmpinați în restaurant cu vin spumant și bucate alese, iar muzica de orchestră, taraf tradițional sau programul de DJ te vor îmbia la dans cât e noaptea de lungă. La miez de noapte toți mesenii vor fi poftiți  spre a se alătura muzicanților deja prezenți la poarta restaurantului, pentru a sărbători pragul anilor cu foc de artificii, cu râsete, urări de bine și vin spumant.

Meniu de revelion

Un restaurant de revelion fără bucate sănătoase care să le dea oaspeților putere pentru valsuri, hore, sârbe și alte dansuri nu s-a mai vazut, așa că restaurantul nostru va avea de toate pentru toți.

Legenda spune că în noaptea dintre ani trebuie neapărat să ai pe masa pește, ca în anul care vine să treci printre probleme și supărări ca peștele prin apă. Ei, doar nu o să ne lăsăm noi oaspeții să-și facă griji că nu vor avea pește pe masă. În fiecare an, la restaurantul Caru’ cu bere avem  în meniul de revelion cel puțin un preparat din pește, fie că vorbim de un file de păstrav cu sos de Citron, cu unt servit cu orez Arborio și baby spanac sau un lup de mare cu sos de unt și lămâie, servit cu orez salbatic. Și dacă după atâtea bucate împărătești ți se face sete, barul nostru de revelion e mereu plin cu tot felul de licori, de la whisky, vodca sau gin, pana la Campari, Cinzano, vinul casei în alb și roșu și desigur nelipsita bere a casei, rețeta originală păstrată de veacuri.

 

 

Meniu Peste Revelion

 

Revelioane în restaurantul Caru’ cu bere

 

Oferta revelion restaurant Caru’ cu bere

De vreți să fiți primi care află când afișăm oferta pentru revelionul următor, lăsați-ne o adresă de email mai jos și vă asigurăm că revelionul următor nu vă va lua prin suprindere.

Trimiteti-mi oferta

Alte evenimente la Caru’ cu bere

Nunta | Botez | Cununie Civila | Majorat | Petreceri Corporate | Aniversari

Nunţi, botezuri, cumetrii, chefuri, însufleţite de muzici vechi sau noi, dănţuitori de pe la noi şi de peste mări şi ţări! Un loc mai vesel şi mai plin de viaţă nici că vei mai găsi! Tradiţia povesteşte că încă din vremurile în care vestitul Moş Ghiţă întâmpina el insuşi oaspeţii cu nelipsitu-i felinar, cei ce ne călcau pragul, mai că nu mai vroiau să plece.