• ro

Strada Stavropoleos 5, Centrul Vechi, Bucureşti

Program

 • Luni –  Duminică – 09:00 – 24:00

Rezervari: 0726 282 373

Organizare evenimente in restaurantul Caru’ cu bere

 

Nunţi, botezuri, cumetrii, chefuri, însufleţite de muzici vechi sau noi, dănţuitori de pe la noi şi de peste mări şi ţări! Un loc mai vesel şi mai plin de viaţă nici că vei mai găsi! Tradiţia povesteşte că încă din vremurile în care vestitul Moş Ghiţă întâmpina el insuşi oaspeţii cu nelipsitu-i felinar, cei ce ne călcau pragul, mai că nu mai vroiau să plece. Asta, dragii mei, pentru că la noi hangiţele şi hangii robotesc într-una ca tu să te simţi aidoma unui rege. Intr-un cuvânt, de fiecare dată când ai prilej de veselie şi petrecere nu zăbovi, pofteşte la Caru’ cu bere!

 

N-o fi ținând un eveniment trei zile și trei nopți ca-n basme, dar nici în povești n-aveau ce găsești în restaurantul nostru. Cele mai alese bucate, băuturi din belșug, muzică pentru toată lumea, lumini și aranjamente de tot felul care să-ți permită să organizezi un eveniment perfect în restaurantul nostru.

 

Dacă noi nu ne pricepem să organizăm un eveniment ca la carte, atunci cine? Vorba aia, doar facem asta încă de pe vremea în care printre oaspeții de seama ai berăriei se numărau mușterii precum Caragiale sau Coșbuc. De cauți un restaurant în București pentru organizarea unui eveniment, nici că vei găsi un loc mai potrivit decât Caru’ cu bere. Fie el mic sau mare, evenimentul tău va rămâne în amintirea oaspeților, un eveniment într-un decor încărcat cu istorie, tradiție și poveste.

 

Pentru organizarea de evenimente, restaurantul din centrul vechi al capitalei vă stă la dispoziție cu doua spații:

 • Restaurant – aproximativ 350 locuri
 • Crama restaurantului – Muzeul berii – aproximativ 150 locuri

 

Se spune fiecare oraș are un suflet al lui. Și Bucureștiul îl are pe al lui și-l poți căuta unde vrei tu, dar nicăieri nu-l vei simți mai bine decât la Caru’ cu bere, locul în care poți organiza un eveniment cum nu s-a mai pomenit.

 

Contacteaza-ne folosind formularul de mai jos si un reprezentant Caru’ cu bere iti va raspunde cat mai curand cu o oferta personalizata pentru evenimentul tau!
  Evenimente Corporate

  Ce nu facem noi pentru bucuria clienţilor noştri! Vrei petrecere de firmă? Petrecere facem. Vă cade capul pe masă de plictiseală dacă faceţi conferinţa la voi la sediu? Păi, făceţi-o la Car şi o să fiţi cu ochii cât cepele! E sarcină să fiţi prezenţi la nu ştiu ce prezentare? Prezenţă obligatorie să fie, dar la Caru’ cu bere!

  Cununie Civilă

  Adună-ți toate neamurile și hai la Caru’ cu bere să sărbătoriți împreună cununia civilă. Nicaieri nu se chefuiește ca la noi, iar bucatele din belșug și șampania nu vor lipsi de pe masă.

  Botez

  Când toate neamurile se adună la petrecere, ăl mai bun loc unde să-ți faci de cap e Caru' cu bere: nicăieri nu se chefuiește ca la noi, fie că-i nuntă, botez, tăiere de moț sau ziua lui finu' Mitică! Petrece pe ruptelea, iar șampania-i din partea casei!

  Revelion

  Vă invităm să ne fiți oaspeți de seamă în noaptea dintre ani, să petrecem cu muzici și bucate alese și să întâmpinăm cu bucurie Anul Nou!

  Nunți

  Legenda spune că nunţile la restaurantul Caru’ cu bere ar ţine ca în poveşti, 3 zile şi trei nopţi! N-o fi chiar asa, însă negreşit veţi trăi o noapte pe care nu o s-o uitaţi toată viaţa! Aşadar, după cununie, purcedeţi spre Caru’ cu bere să petrecem împreună!