• ro

Strada Stavropoleos 5, Centrul Vechi, Bucureşti

Program

  • Luni –  Duminică – 09:00 – 24:00

Rezervari: 0726 282 373

Majorat și Aniversări

Fă-ți ziua la noi și îți oferim ție și invitaților tăi câte un pahar de vin spumant din partea noastră!

Adună-ți toți prietenii și hai la Caru’ cu bere să-ți sărbătorești ziua de naștere. Ori că tocmai ai trecut în rândul celor adulți, ori că vrei să sărbătorești trecerea unui nou an din viața ta, restaurantul Caru’ cu bere te așteaptă bucate din belșug, licori alese și tot felul de decorațiuni care să facă din aniversarea ta una de neuitat.

Local majorat București

Momentul în care lași copilăria în spate și începi un nou capitol din viața ta, cel de adult, trebuie sărbătorit cum se cuvine. Chefuiala are rostul ei, mai ales cu ocazii atât de speciale, tocmai de asta e păcat s-o faci acasă sau într-un local ales la întâmplare. Așadar, nu mai bine veniți cu mic cu mare la Caru’ cu bere să chefuiți trei zile și trei nopți cum se purta pe vremuri?

 

Local aniversare

După toate mesajele și felicitările la care trebuie să răspunzi în ziua în care îți sărbătorești ziua de naștere, ce loc mai bun în care să te relaxezi sau, după caz, să chefuiești dacă nu restaurantul Caru’ cu bere. Strânge-ți laolaltă toți prietenii și purcedeți spre Caru’ cu bere, localul perfect pentru aniversarea ta.

Lasă-te felicitat într-un decor de poveste și un loc încărcat de istorie și tradiție. Locul în care chefuiau mușterii de soi încă din timpurile de dinaintea Marii Uniri și în care și astăzi, după atâtea zeci de ani, oamenii uită de necazuri și petrec până la cântatul cocoșului și ceva timp după aceea.

 

De ești în căutarea unui local pentru organizarea unei petreceri de majorat sau în care să-ți petreci ziua de naștere, vino la Caru’ cu bere!

Contactează-ne

Alte evenimente la Caru’ cu bere

Nunţi, botezuri, cumetrii, chefuri, însufleţite de muzici vechi sau noi, dănţuitori de pe la noi şi de peste mări şi ţări! Un local de majorat sau aniversare mai vesel şi mai plin de viaţă nici că vei mai găsi! Tradiţia povesteşte că încă din vremurile în care vestitul Moş Ghiţă întâmpina el insuşi oaspeţii cu nelipsitu-i felinar, cei ce ne călcau pragul, mai că nu mai vroiau să plece.

Vezi toate evenimentele