• ro

Strada Stavropoleos 5, Centrul Vechi, Bucureşti

Program

  • Luni –  Duminică – 09:00 – 24:00

Rezervari: 0726 282 373

Restaurant majorat și aniversări București

Organizeaza-ti o aniversare de neuitat, in restaurantul Caru’ cu bere!’

Adună-ți toți prietenii și hai la Caru’ cu bere să-ți sărbătorești ziua de naștere. Ori că tocmai ai trecut în rândul celor adulți, ori că vrei să sărbătorești trecerea unui nou an din viața ta, restaurantul Caru’ cu bere te așteaptă bucate din belșug, licori alese si vin spumant din partea casei, care să facă din aniversarea ta una de neuitat.

Momentul în care lași copilăria în spate și începi un nou capitol din viața ta, cel de adult, trebuie sărbătorit cum se cuvine. Chefuiala are rostul ei, mai ales cu ocazii atât de speciale, tocmai de asta e păcat s-o faci acasă sau într-un local ales la întâmplare. Așadar, nu mai bine veniți cu mic cu mare la Caru’ cu bere să chefuiți trei zile și trei nopți cum se purta pe vremuri?

După toate mesajele și felicitările la care trebuie să răspunzi în ziua în care îți sărbătorești ziua de naștere, ce loc mai bun în care să te relaxezi sau, după caz, să chefuiești dacă nu restaurantul Caru’ cu bere. 

Lasă-te felicitat într-un decor de poveste și un loc încărcat de istorie și tradiție. Locul în care chefuiau mușterii de soi încă din timpurile de dinaintea Marii Uniri și în care și astăzi, după atâtea zeci de ani, oamenii uită de necazuri și petrec până la cântatul cocoșului și ceva timp după aceea.

Descarcă oferta pentru servire individuală.

Descarcă oferta pentru bufet suedez.

Descarcă oferta de băuturi

De cauți un local pentru majorat sau aniversări, lasă-ne datele tale aici și hai să vorbim!

Solictă oferta

Alte evenimente la Caru’ cu bere

Nunţi, botezuri, cumetrii, chefuri, însufleţite de muzici vechi sau noi, dănţuitori de pe la noi şi de peste mări şi ţări! Un local de majorat sau aniversare mai vesel şi mai plin de viaţă nici că vei mai găsi! Tradiţia povesteşte că încă din vremurile în care vestitul Moş Ghiţă întâmpina el insuşi oaspeţii cu nelipsitu-i felinar, cei ce ne călcau pragul, mai că nu mai vroiau să plece.

Vezi toate evenimentele