• ro

Strada Stavropoleos 5, Centrul Vechi, Bucureşti

Program

  • Luni –  Duminică – 09:00 – 24:00

Rezervari: 0726 282 373

Cununie Civilă

Adună-ți toate neamurile și hai la Caru’ cu bere să sărbătoriți împreună cununia civilă. Nicaieri nu se chefuiește ca la noi, iar bucatele din belșug și șampania nu vor lipsi de pe masă.

Când vine vorba de organizat o petrecere, mai pricepuți ca noi mai rar, doar facem asta de zeci de ani. Voi veniți cu buna dispoziție, iar noi ne vom asigura că petrecerea voastră de cununie civilă va fi una de povestit generațiilor următoare.

Restaurant cununie civilă București

După ce dați cu subsemnatul la starea civilă, purcedeți spre Caru’ cu bere să petrecem împreună. Chiar dacă nu plănuiți să organizați o petrecere care să țină trei zile și trei nopți (cum s-au mai făcut nunți în restaurantul nostru), trebuie să știți că restaurantul nostru este pregătit cu două spații de petrecere, care, în funcție de numărul de invitați, vă stau la dispoziție pentru organizarea unei petreceri cu ocazia cununiei civile:

  • Restaurant: aproximativ 350 locuri
  • Crama restaurantului, Muzeul Berii: aproximativ 100 locuri.

 

Descarcă oferta pentru servire individuală.

Descarcă oferta pentru bufet suedez.

 Descarcă oferta de băuturi

 

De cauți un local pentru petrecerea de cununie civilă, hai să vorbim!

 

Pentru o petrecere de cununie civilă pe care să v-o amintiți cu drag și peste mulți ani, vă așteptăm la Caru’ cu bere! Om avea noi bere, dar la ocazii dintr-astea scoatem şampania şi o dăm din partea casei.

Prin intermediul formularului de contact pe care îl puteți accesa prin butonul de mai jos ne puteți cere o ofertă personalizată pentru organizarea unei petreceri de cununie civilă în restaurantul nostru. Un consultant va prelua cererea și vă va contacta cât mai rapid posibil pentru a vă prezenta o propunere. Contactați-ne acum pentru a primi o ofertă personalizată pentru organizarea unei cununii civile în restaurantul Caru’ cu bere din București!

 

Cere o oferta

Alte evenimente la Caru’ cu bere

Nunţi, botezuri, cununii, chefuri, însufleţite de muzici vechi sau noi, dănţuitori de pe la noi şi de peste mări şi ţări! Un loc mai vesel şi mai plin de viaţă nici că vei mai găsi pentru petrecerea de cununie civilă! Tradiţia povesteşte că încă din vremurile în care vestitul Moş Ghiţă întâmpina el însuşi oaspeţii cu nelipsitu-i felinar, cei ce ne călcau pragul, mai că nu mai vroiau să plece.

Vezi toate evenimentele