• ro

Strada Stavropoleos 5, Centrul Vechi, Bucureşti

Program

  • Luni –  Duminică – 09:00 – 24:00

Rezervari: 0726 282 373

Evenimente Corporate

Ce nu facem noi pentru bucuria clienţilor noştri! Vrei petrecere de firmă? Petrecere facem. Vă cade capul pe masă de plictiseală dacă faceţi conferinţa la voi la sediu? Păi, făceţi-o la Car şi o să fiţi cu ochii cât cepele! E sarcină să fiţi prezenţi la nu ştiu ce prezentare? Prezenţă obligatorie să fie, dar la Caru’ cu bere!

Organizare evenimente si petreceri corporate în București

 

Pentru a mai ieși din rutina zilnică a biroului, atunci când aveți o prezentare, conferință sau orice alt eveniment corporate purcedeți spre Caru’ cu bere! Vă așteaptă un decor unic, încărcat cu istorie și tradiție în care vă punem la dispoziție două spații în care să vă organizați evenimentul sau petrecerea corpoarte, după necesități:

  • Restaurant: aproximativ 350 locuri
  • Crama restaurantului, Muzeul Berii: aproximativ 100 locuri.

Ce loc mai potrivit în care să îmbinați afacerile cu plăcerea și cheful de viață dacă nu Caru’ cu bere? Dacă simțiți că statul la birou toată ziua vă limitează creativitate, aduna-ți-vă colegii la un loc și trageți la Caru’ cu bere, restaurantul în care Caragiale și Coșbuc ciocneau pe vremuri halbele și se gândeau la următoarea operă la care să lucreze.

 

De-a lungul timpului mulți s-au perindat pe la noi, de la Caragiale și Coșbuc la trupa The Rolling Stones sau Nicholas Cage și niciunul n-a plecat acasă flămând, însetat sau supărat. Așadar, nu mai zăboviți și purcedeți spre restaurantul din centrul vechi al Bucureștiului. Cine știe, poate acesta va fi locul în care vă vine următoarea idee de proiect sau activitate pe care s-o faceți la birou.

 

Petreceri si evenimente corporate la Caru’ cu bere

De vreți să organizați o petrecere de Crăciun, o conferință, o prezentare sau doar vreți să schimbați aerul de birou, vă așteptăm la Caru’ cu bere. Pentru un eveniment corporate organizat în restaurantul nostru, vă punem la dispoziție un consilier de evenimente care va avea grijă ca evenimentul dumneavoastră să decurgă perfect. Acesta vă va scuti de orice grijă în organizarea evenimentului sau petrecerii corporate, cum ar fi logistica necesare (sonorizare, proiectare și alte aranjamente), iar pe mese veți avea cele mai gustoase gustări, bucate și nelipsita bere a casei.

 

Descarcă oferta pentru servire individuală.

Descarcă oferta pentru bufet suedez.

 Descarcă oferta de băuturi

 

 

Contactați-ne folosind butonul de mai jos pentru organizarea unui eveniment corporate la Caru’ cu bere!

 

Contact

Alte evenimente la Caru’ cu bere

Nunţi, botezuri, cumetrii, chefuri, însufleţite de muzici vechi sau noi, dănţuitori de pe la noi şi de peste mări şi ţări! Un loc mai vesel şi mai plin de viaţă pentru organizarea unui eveniment corporate nici că vei mai găsi! Tradiţia povesteşte că încă din vremurile în care vestitul Moş Ghiţă întâmpina el insuşi oaspeţii cu nelipsitu-i felinar, cei ce ne călcau pragul, mai că nu mai vroiau să plece.

Vezi toate evenimentele