• ro

Strada Stavropoleos 5, Centrul Vechi, Bucureşti

Program

  • Luni –  Duminică – 09:00 – 24:00

Rezervari: 0726 282 373

Fii îngerul unui bătrân

Donează un meniu de prânz în orice restaurant din Grupul City Grill!

Grupul Restaurantelor City Grill sprijină, cu ajutorul clienților restaurantelor City Grill, persoanele cu vârsta de peste 65 de ani, afectate de singurătate, boală și griji materiale, beneficiarii Fundației Principesa Margareta a României. Fiecare client care dorește să ofere ajutor vârstnicilor poate să doneze în restaurantele City Grill, un meniu de prânz. Cu banii strânși și cu ajutorul voluntarilor Fundației Principesa Margareta a României vom asigura o masă caldă bătrânilor incluși în program.

Clienţii care donează un “meniu în așteptare” la City Grill dăruiesc, în fapt, masa festivă de Crăciun, o masă specială pentru aniversarea vârstei sau o masă caldă la pachet de care se bucură vârstnicii aflaţi astăzi în situații dificile de viață.

“Meniu in asteptare” este un mecanism care invită la generozitate și face mai facil actul donației. Campania socială inițiată de City Grill este prezentată în reportajul oferit de ProTv.

http://stirileprotv.ro/stiri/social/meniul-in-asteptare-solutia-civilizata-prin-care-poti-hrani-un-om-sarman-ideea-din-spatele-unui-sistem-adus-din-occident.html

Rezervă o masă acum și susține un bătrân neajutorat!