• ro

Strada Stavropoleos 5, Centrul Vechi, Bucureşti

Program

  • Luni –  Duminică – 09:00 – 24:00

Rezervari: 0726 282 373

Restaurant nuntă București

Organizează o nuntă ca-n povești în restaurantul Caru’ cu bere!

Când vine vorba de organizarea unei nunți, totul trebuie să fie perfect, de la aranjamentele din restaurant sau bucatele și licorile de pe mese până la muzica care îmbie la dans și voie bună. 

Pentru o nuntă ca-n povești e nevoie de o locație de poveste, și ce loc ar fi mai potrivit dacă nu restaurantul Caru’ cu bere, un restaurant din centrul vechi al Bucureștiului cu o istorie de peste 145 de ani, la mesele căruia au stat oameni precum I.L. Caragiale, prințul moștenitor al Japoniei sau trupa Rolling Stones.

Și dacă te întrebi unde se țin felicitările, masa și dansul, avem nu unul, ci două locuri numai bune pentru astfel de treburi:

  • Restaurant: aproximativ 350 locuri
  • Crama restaurantului, Muzeul Berii: aproximativ 100 locuri.

O nuntă fără un meniu sănătos care să le dea invitaților energie pentru hore, sârbe și alte dansuri nu se poate pomeni. În restaurantul nostru vei avea la nunta ta meniuri personalizate, în funcție de preferințele tale și ale invitaților și un bucătar șef dedicat evenimentului tău, care să prepare cele mai gustoase preparate, de orice fel ar fi ele si vin spumant din partea casei;

Descarcă Oferta nunta Caru’ cu bere

Si dacă te gândești că vor fi multe lucruri de care va trebui să te ocupi, lasă grijile deoparte. Pe toată durata evenimentului îți vom pune la dispoziție un event manager și un serviciu de hostessing pentru ca tu să nu ai nicio grijă, afară de aceea de a te simți bine alături de rubedenii și prieteni.

 

De cauți un local de nuntă, lasa-ne datele tale aici si hai să vorbim!

De acum, o să tot zici „Da”. Ba la biserică, ba la starea civilă. Păi atunci, zi-ne și nouă „Da” prin butonul de mai jos. Lasă-ne datele tale și hai să organizăm o nuntă ca-n povești în restaurantul Caru’ cu bere!

Solicită oferta

Alte evenimente la Caru’ cu bere

Nunţi, botezuri, cumetrii, chefuri, însufleţite de muzici vechi sau noi, dănţuitori de pe la noi şi de peste mări şi ţări! Un loc mai vesel şi mai plin de viaţă nici că vei mai găsi! Intr-un cuvânt, de fiecare dată când ai prilej de veselie şi petrecere nu zăbovi, pofteşte la Caru’ cu bere!