• ro
  • en

Strada Stavropoleos 5, Centrul Vechi, Bucureşti

Program

  • Luni – Joi, Duminică – 08-24
  • Vineri şi Sâmbătă – 08-02

Rezervari: 0726 282 373

Campanie de iarnă

Iarna aceasta te încântăm cu "Mândria Carului cu bere" și anume celebrul ciolan de porc, exact așa cum gasești doar la Caru' cu bere!

   Ne plac farfuriile de nu mai putem. Frumos smălțuite și frumos pictate, credem că farfuriile românești sunt un element indispensabil al unei mese reușite. Doar că, atunci când vei comanda „Mândria Carului” adică acest ciolan de porc (cel din poza de mai sus, cum care?) uns cu toate mirodeniile, pregătit și macerat zile în șir, iar la final gătit în cuptor la o temperatură fixă și constantă, acesta vin la dumneavoastră servit cu o varză de nu ați mai mâncat și o mămăliguță ce completează peisajul într-o manieră așa cum rar mai întâlnești în București, sinceri să fim nicăieri. Acesta îți va veni pe un suport din lemn pentru un plus de autenticitate, aspect culinar, dar și pentru un sentiment mai puternic de apartenență la peisajul nostru.

   Noi știm că acest preparat este deliciul orcărui român ce a vizitat măcar o dată Carul și l-a și gustat. Haideți la Caru’ cu bere pentru un dezmăț culinar total!

   Cel mai bine pentru a te convinge de gustul și savoarea ciolanului este să te prezinți la noi în restaurant!

   Rezervă mai jos o masă și hai să te minunezi de această operă de artă!

 

    Rezervă o masă online acum!

    SAU

    Rezervă o masă la numărul  0726.282.373!